Manifesztáció Akadémia

Általános Szerződési Feltételek
A https://manifesztacioakademia.hu/ weboldal (továbbiakban: weboldal) Frankó Éva Anna e.v. tulajdona (továbbiakban: „Üzemeltető”).
Megrendeléskor az általános szerződési feltételek automatikusan hatályba lépnek. A jelen ÁSZF hatálya kiterjed minden olyan kereskedelmi ügyletre, amely a weboldalról történő vásárlás alapján az Üzemeltető és a vásárló között jön létre.
Szerződésünk kizárólag interneten keresztül, elektronikus formában kerül elfogadásra és megkötésre, nem minősül írásba foglalt szerződésnek, nem kerül egyedileg aláírásra, iktatásra, továbbá postázásra, azonban annak tartalma archiválásra kerül, és utólagosan hozzáférhető, visszakereshető.
A működéssel, termékeink megrendelési és szállítási feltételeivel, folyamatával kapcsolatban felmerülő kérdésekkel a weboldalon megadott elérhetőségeken és jelen Általános Szerződési Feltételekben tudunk vásárlóink rendelkezésére állni.

Üzemeltető adatai:
Cégnév: Frankó Éva e.v.
Székhely és levelezési cím: 1088 Budapest, Fenyőfa u. 1. B ép. 3/9.
Adószám: 67004197-1-43
Nyilvántartási szám: 42241492
Elektronikus elérhetőség: garantaltgazdagsag@gmail.com
Telefonszám: +36-70/774-5710
Bankszámlaszám: Frankó Éva e.v. OTP Bank 11719001-20354277

Megrendelés menete
1. Megrendelő kiválasztja a kívánt szolgáltatást a kívánt csomag ajánlattal együtt.
2. Ezt követően meg kell adni a megrendelő adatait.
3. Az adatok megadását követően átirányításra kerül a banki fizető felületre (OTP Simple Pay), ahol megkezdheti a tranzakciót.
4. A megrendelés és vásárlás megtörténtét követően automatikus visszaigazolást kap e-mailben a megadott e-mail címre.
5. A számla elektronikus módon kerül megküldésre a megadott adatok szerint a megadott e-mail címre.

Fizetési feltételek
Weboldalon keresztül kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőség. Együttműködő partner az OTP Simple Pay.
Figyelem(!): a bankkártyaadatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatokhoz sem a Kereskedő, sem a SimplePay nem fér hozzá.
Megrendelő tudomásul veszi, hogy Frankó Éva Anna e.v. (1088 Budapest, Fenyőfa u. 1. B épület 3/9.) adatkezelő által a www.garantaltgazdagsag.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által kezelt és továbbított adatok részletei az adatvédelmi tájékoztatóban elérhetők.
Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Elállás, lemondás menetének ismertetése
A szolgáltatás kifizetését követően nincs lehetőség elállásra.

Panaszkezelés
Az esetleges panaszok bejelentésére az Üzemeltető jelen ÁSZF-ben megjelölt elérhetőségein keresztül van lehetőség, írásban (levélben vagy emailen) előterjesztve.
A panaszt az Üzemeltető 30 napon belül írásban megválaszolja.

Záró rendelkezések
Az Üzemeltető rendszere a vásárlók aktivitásáról adatokat gyűjthet, melyek nem kapcsolhatók össze a vásárló által a regisztrációkor megadott egyéb adatokkal, sem más internetes honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal.
Az Üzemeltető jogosult a felhasználó részére hírlevelet vagy egyéb reklám levelet küldeni, amennyiben a felhasználó a regisztrációkor a megfelelő adatai megadásával ehhez előzetesen, egyértelműen, kifejezetten és önkéntesen hozzájárult.
A felhasználó a hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni. Ebben az esetben az Üzemeltető a visszavonást követően a felhasználó részére több hírlevelet illetőleg egyéb reklám levelet nem küld, továbbá törli a felhasználó adatait a hírlevélre feliratkozott felhasználók adatai közül.
Bővebb adatvédelmi tájékoztatást az „Adatvédelmi nyilatkozat” tartalmaz.
Az Üzemeltető fenntartja a jogot az ÁSZF egyoldalú módosítására. Az ÁSZF módosítása esetén az új szerződési feltételek a Weboldalon közzétételre kerülnek. A módosítás közzétételekor már folyamatban lévő megrendelésekre a megrendeléskori feltételek érvényesek.
ÁSZF hatályos: 2021. május 25. napjától visszavonásig.